AT 18

AT 18

atlantis-lab-at18
atlantis-lab-at18.1
atlantis-lab-at18.2

Sætpris 29850.-

AT 18 er AT16’s storebror. Konstrueret efter samme principper, men med lidt større kabinet og andre bas/mellemtone enheder for dybere frekvensgang og højere effektivitet.

AT 18er en fantastisk højttaler for sin størrelse. Den er hurtig, imponerende dynamisk og bevarer nøjagtigheden af ​​en studiehøjttaler.

En hurtig og kraftfuld bas, en meget præcis og meget delikat diskant, perfekt integreret med en ekstraordinær energi, uden den mindste hårdhed.

 AT18 er en to-vejs højtaler med tre enheder.

Toppen er en 1” kompressionsdriver og mellemtone/bas varetages af en 16 cm, med tangentiel ophæng, enhed på forsiden og en 13 cm papmembran på bagsiden.

Du kan forvente en meget naturlig lytteoplevelse uden reduktion af dynamikken. En stor lethed på store orkestermesser. Det giver et bredt og dybt lydbillede, som en stor højttaler.

Dens effektivitet og den tilladte effekt tillader imponerende lydniveauer uden kompression. 

 Dens effektivitet og dens impedansstabilitet tillader enhver forstærkningsteknologi lige fra 8 watt mono triode til 200 watt digital. Det er vigtigt at tilpasse længden af ​​basrefleksen efter rummet, det gør det muligt at tilpasse den effektivt til alle rum og placeringer. Brug et målebånd til at skubbe udluftningen ved hjælp af stangen fastgjort til den i intervaller på halve cm, indtil det korrekte resultat opnås. Selvom den gennemsnitlige indstilling er 19 cm, er du velkommen til at prøve alle længder.

Delefilteret består at nøje udvalgte komponenter, som udelukkede, er valgt ud fra deres lydmæssige kvaliteter.
Kabinettet er lavet af 25 mm MDF beklædt med ret tykt imiteret læder. Sidevæggene i massiv eg er rillet for at bekæmpe de sidste resonanser. Denne sandwichkonstruktion er meget stiv og effektiv dæmpende, og tillader ikke at resonanser farver lyden.


Tekniske data:


Følsomhed 96dB

Nominel impedans 4Ω

Frekvensområde 33 - 20.000 Hz (-1dB)

Mål (H x B x D) 920 x 215/285x 320 mm

Vægt 28 kg

Nominel effekt 250W

Peak effekt 500W

Tilspilning 100 timer

Garanti 7 år!