J.Sikora

J.Sikora

Standard MAX sort
_DSC2001
_DSC2120
_DSC1759
_DSC2297
_DSC2264

J.Sikora har produceret og solgt pladespillere siden 2007.

Pladespillerne er håndlavede og produceres én ad gangen. De henvender sig til ægte musikelskere og audiofile, der som os, ønsker den kompromisløse analoge kilder.

 

J.Sikora beskæftiger sig med design og produktion af avancerede analoge pladespillere. De er udviklet og produceret til elskere af fantastisk musik, så den kan nydes i vores egne hjem gengivet med ultimativ troskab til den originale optagelse.

J.Sikora mærket er bygget på dette grundlag – kærlighed til musikken – og ønsket om at dele deres egen passion med ligesindede.

J.Sikora tilbyder 3 pladespillermodeller: Initial, Standard og Reference. Hver model er lavet af forskellige materialer af allerhøjeste kvalitet. Sammen med tonearme af fineste kvalitet, pickupper og RIAA-forstærkere, muliggør de karakteristiske pladespillere den perfekt lydafspilning og får det bedst mulige ud af dine dyrebare vinylplader.

 

Vi byder dig velkommen til et sted, hvor metallurgi, industrielt design og ægte håndværk møder rene lyd og musikalitet. Vi byder dig velkommen til vores verden, J.Sikoras verden.

Initial

Priser fra 46000.-

Standard

Priser fra 105000.-

Reference

Priser fra 246000.-

Tonearme

Priser fra 37500.-