HS-DA1

Norma Audio HS-DA1

NORMAs nye serie konvertere er designet til at afspille indholdet af højtopløste musikfiler med bedst mulig lyd.

Nu kan du endelig få det bedste ud af dine højopløste filer uden begrænsninger, så som utilstrækkelig konvertering, lydkvalitet og alsidighed. Dette placerer NORMA HS-DA1 i den absolutte verdenstop indenfor konvertere. Den fuldt modulære opbygning gør HS-DA1 til et unikt produkt, som er i stand til at opfylde selv de mest kræsne brugeres behov og den kan nemt opdateres i fremtiden.

NORMA HS-DA1 fås i 3 udbygningsniveauer.HS-DA1

Basisversionen tilbyder allerede alle funktionerne i en fuldt udstyret DAC og er udstyret med 5 digitale indgange (24-bit, 192 kHz, USB- og SPDIF) og både en RCA og XLR analog udgang.

                                                                                                                                                  Pris 18750.-HS-DA1 PRE

Udstyret med to ekstra analoge indgange og en højkvalitets klasse A udgang til 2 hovedtelefoner. Det er også muligt at skifte mellem High / Low gain og mellem aktive / passive forforstærker tilstand. Alle funktioner kan fjernbetjenes.

Er udstyret med variabel output, en fjernbetjening og evnen til bekvemt at vælge mellem fast og variabel output mode. På denne måde er det for eksempel muligt, at tilslutte en effektforstærker direkte til HS-DA1.

Dette gør HS-DA1 PRE til en fuldt udstyret digital og analog forforstærker.


                                                                                                                                                   Pris 28500.-


Merpris for sort udgave 750.-