AT 21
atlantis-lab-at21
atlantis-lab-at21.1
atlantis-lab-atstand (1)

AT 21

Sætpris 24750.-

Atlantis Lab AT 21 PRO er hjørnestenen i Atlantis Labs sortiment og oprindelig konstrueret til kritisk studiebrug.
Gengivelsen skulle således være dynamisk og uden kompression, for at gøre det muligt, at høre alle nuancerne i musikken under miksningen, alt sammen med en meget lineær båndbredde og en perfekt fase for et sammenhængende lydbillede; kort sagt en kraft og en energi, der er i stand til at genskabe alle slags musik i hele dets størrelse.

    For at overholde disse ambitiøse specifikationer faldt valget af højttalere på professionelle referenceenheder udviklet til lejligheden af ​​det italienske mærke "EIGHTEEN SOUND".

    Udviklingen af ​​enhederne var meget lang, fordi vi vidste, at det ville være grundlaget for alle modellerne i sortimentet. Under udviklingen fik de opdagelser, der blev gjort på nye delefiltre og enheder, os til at tro, at de også ville være grundlaget for alle kommende højtalere.

   Resultatet opnået på denne model har langt overskredet specifikationerne: Denne højttaler kan bruges i et mikserstudie, til kritisk hjemmebrug, mastering til lydsystemer i forlystelsesparker (vi udstyrer laserspil og den nye parisiske attraktion yoo moove ).

   Lyder er meget åben og gennemsigtig over hele båndbredden, uden en nogen aggressivitet i diskanten. Stereobilledet er præcist og klangfuldt.

  Hvis du har brug for mere bund, kan AT21 dog ledsages af en AT 33 eller AT46 subwoofer for at forstærke den nedre bas i store rum, eller du kan gå et skridt op i modellerne og erhverve et sæt AT23, hvor der allerede er tilføjet en subwoofer i hver højtaler.

 

AT21 er en passiv 2-vejs højttaler udstyret med basrefleks og to basenheder.
Basreflekssystemet er lavet ved hjælp af en professionel 21 cm (8”) højeffektiv basenhed og en mindre 13 cm (5”) enhed på bagsiden. De to basenheder er installeret over for hinanden. Dette øger den nedre bas betydeligt og annullerer de stående bølger fra hver bashøjttaler inde i kabinettet. Det frigør også mellemtonen af enhver kabinetfarvning, for hurtigere transienter, endnu lavere forvrængning og en ren og kraftfuld nedre bas.

 Befriet for den helt nedre bas, frigiver den 21 cm professionelle bas imponerende energi, med sin meget lette papirmembran og dens superkraftige motor.

Over 2000 Hz tager en 1-tommer titanium membran med kompressionskammermotor, koblet til et "Atmos" profilhorn over. Korrigeret i fase harmonerer den perfekt med mellemtonen og bunden. Der er blevet gjort meget arbejde for at mestre teknologien i disse højttalere for at opnå en blødhed og subtilitet. Kvaliteter der forventes af en studiemodel, som du kan arbejde med i timevis, uden at blive lyttetræt.

 

Delefilteret består at nøje udvalgte komponenter, som udelukkede, er valgt ud fra deres lydmæssige kvaliteter.
Som på hele serien giver en justerbar basrefleks mulighed for at justere akustikken til forskellige lytterum.

 

Tekniske data:

Følsomhed 96dB

Nominel impedans 4Ω

Frekvensområde 35 - 20.000 Hz (-1dB)

Mål (H x B x D) 565 x 260 x 365 mm

Vægt 19 kg


Passende standere til AT21 4125.- pr sæt.

Fremstillet i massiv eg.

Højde: 480 mm (samlet, fø:dder inkluderet)

Gulvmål: 260 x 370 mm

Topplade:190 x 280 mm

Inkluderet: Fødder på runde spikes og skåle